TERRAZTERRAZZO PE BAZĂ DE RĂȘINI EPOXIDICE & PE BAZĂ DE CIMENTZO PE BAZĂ DE RĂȘINI EPOXIDICE & PE BAZĂ DE CIMENT

TERRAZZO PE BAZĂ DE CIMENT

Este un produs inovativ, în stil Venețian, oferit de firma noastră într-o largă paletă de culori și nuanțe. Terrazzo poate fi folosit în Spații Comerciale, Muzee, Stații de Metrou sau oriunde este necesară o Pardoseală rezistentă și cu un design deosebit. Amestecul special de agregate, ii conferă acesteia efecte vizuale impresionante și o rezistență imbatabilă.

TERRAZZO PE BAZĂ DE RĂȘINI EPOXIDICE

Este o Pardoseală Compozită, în stil Venețian și este oferită in orice nuanță cuprinsă în RAL, plecând de la clasica Marmură, Agregate Fine și până la Sitclă și Metal.

Cu Terrazzo pe Bază de Rășini Epoxidice, se pot crea combinații infinite și unice, cu ajutorul mixturilor speciale de Agregate și Rășini Epoxidice.

OSIS GROUP FLOOR. SRL poate oferi cu ajutorul Inginerilor și Tehnicienilor noștri, instruiți și pregătiți profesional,cu experiență vastă pe Marile Șantiere de Infrastrutură ale Orientului Mijlociu, Clienților noștri TERRAZZO PE BAZĂ DE CIMENT TERRAZZO PE BAZĂ DE RĂȘINI EPOXIDICE la cele mai înalte Standarde de Calitate și satisfacția finală a unei Pardoseli unice si deosebite.