Despre noi

Fiind fondată în 2016, Osis Group Floor  SRL este membră a grupului Osis Group WLL înfiinţată în Qatar în 2009, având o activitate intensă pe Piața Construcțiilor a Orientului Mijlociu.

Încă de la început, Grupul nostru s-a axat și specializat pe construcția Pardoselilor Industriale din Beton, perfecţionându-ne continuu şi fără abateri de la scopul iniţial propus, în ciuda tentațiilor ,,avidei” piețe a construcțiilor din Orientul Mijlociu. Devotamentul, creativitatea și perseverența, ne-au propulsat în topul ,,Pardoseliștilor” din Orient, drept pentru care, am început o colaborare strânsă cu două dintre cele mai prestigioase firme în Consultanţă, Proiectare și Rectificare a Pardoselilor din Europa, Asia, Australia și Noua Zeelandă, anume FACE Consultants și CoGri Group ME, împreună cu care, desfașurăm proiecte in întreaga lume.

Dedicați în totalitate țelului de a deveni ,,tot mai buni”, și cu experiența acumulată dea lungul timpului am inceput din 2019 proiectarea și execuția de Pardoseli Industriale Elicopterizate și în România, oferind Clienților noștri, servicii de cea mai înaltă calitate, seriozitate si profesionalism desăvarșit.

  Fie că este vorba de o Pardoseală Super-plană (VNA): DM 1, DM 2, DM 3DIN 15.185, o Pardoseală cu Trafic Liber: FM 1, FM 2, FM 3  DIN 18.202, Beton Decorativ  sau Plaforme Exterioare și Drumuri BcR, noi va putem oferi soluția optimă!

SERVICII
Descoperă o gamă largă și performantă de pardoseli industriale!

Metodologia și Experiența grupului nostru asigură și garantează rezultate optime pentru orice tip de  Pardoseală și oferă o paletă foarte largă de servicii pentru Proiectarea, Construcția și Întreținerea eficientă a acestora.

Pentru execuția Pardoselilor aflate în construcție sau finalizate

Pardoselilor Superplane, Comerciale și Speciale

Pardoselilor  Superplane, Comerciale și Speciale existente

Pardoselilor  Superplane, Comerciale și Speciale existente

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Află chiar acuma cât costă proiectul tău.