Pardoseli Industriale Elicopterizate

Pardoseli industriale Elicopterizate cu rezistență superioară la uzură. 

Pardoselile industriale cu rezistență superioară uzură sunt construite din beton armat cu diferite materiale, cu Fibre Metalice, de Polipropilenă, Plase Sudate sau Armături continue, iar suprafața acesteia este tratată cu un durificator pe bază de nisip de Quartz, ciment special și aditivi, pentru îmbunătățirea rezistenței la uzură.

La construcția Pardoselilor, folosim utilaje și de ultimă generație și tehnici speciale de executie. Avem în dotare  nivelare utilajul Somero Laser Screed S 240 SXP cu o capacitate de turnare de 300 mp/oră iar pentru finisare elicoptere de mare capacitate. După turnare, suprafața Pardoselii este rectificată cu un dispozitiv special (Bump-Cutter) pentru eliminarea eventualelor zone cu denivelări rămase in urma procesului de turnare, rezultând astfel o Pardoseală  plană, dură și cu aspect plăcut, care respectă cele mai stricte normative (TR 34 4 th Edition, DIN 18.202 etc).

Inginerii noștri, specializați în proiectarea de Pardoseli industriale configurează Pardoselile după cele mai noi standarde și normative in domeniu iar pentru execuție, avem tehnicieni bine instruiți și care respectă întocmai procedurile de lucru specifice Pardoselilor Super-Plane în care suntem specializați. 

Lucrând cu noi, aveți garanția proiectării și execuției corecte și potrivite nevoilor specifice fiecărui Client.